Oulun Kamarikuoro hakee uusia laulajia

6.9.2023

Oulun Kamarikuoro kehittää toimintaansa ja kasvattaa laulajamäärää, joten tilaa on tällä kertaa kaikissa äänissä.

Oulun Kamarikuoro on erittäin tavoitteellisesti toimiva pitkän linjan harrastajista ja ammattimaisista laulajista koostuva sekakuoro, joka tekee paikallisesti paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa ja konsertoi aktiivisesti. Oulun Kamarikuoro on ollut mukana mm. Oulu Sinfonian ja Oulun Teatterin konsertti- ja oopperaproduktioissa, sekä tuottanut useita omia konsertteja vuosittain, joista Kaksi Kynttilää -joulukonsertin viime vuosina nimekkäiden solistien kanssa.

Kamarikuoro kehittää toimintaansa aktiivisesti ja tavoitteena on tänä vuonna kasvattaa kuoron kokoa ja monipuolistaa ohjelmistoa uudemman musiikin suuntaan. Kuoron ohjelmiston peruskiven muodostavat edelleen suomalaiset kansallisromanttiset säveltäjät sekä perinteinen suomalainen kamarikuoromusiikki, mutta ohjelmistoa tullaan laajentamaan myös nuoren polven suomalaisiin säveltäjiin sekä ulkomaiseen moderniin kuoromusiikkiin.

Tätä varten kuoroon haetaan tänä syksynä mukaan uusia laulajia seraaviin ääniin:

4 sopraanoa,
4 alttoa,
4 tenoria ja
2 bassoa.

Koelaulut järjestetään 19.-20.9. ja niihin voit ilmoittautua oheisesta linkistä:

https://forms.gle/xyrByxFs5gznuxxW6

Ilmoittautua voi perjantaihin 15.9. saakka, jolloin hakijoille ilmoitetaan tarkka koelauluaika ja -paikka sekä lähetetään muu tarvittava materiaali.

Edellytämme kuoroon hyväksyttäviltä kokenutta äänenkäyttöä sekä nuotinlukutaitoa ja hyvää yleismusikaalisuutta. Koelauluun sisältyy ennakkotehtävä, joka toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisen päätyttyä.

Kuoron tulevassa ohjelmistossa on säveltäjänimiä ainakin amerikasta, englannista, pohjoismaista ja balttiasta, perinteitä ja yhteistyöprojekteja unohtamatta. Mikäli korkeatasoinen musiikin tekeminen kiinnostaa ja pystyt sitoutumaan viikottaisiin harjoituksiin sekä leireihin ja konsertteihin, niin nyt on erinomainen tilaisuus päästä toimintaan mukaan!

Tervetuloa!